Omakylä® asuntokonseptin pilottikohde on Omakylä Lohja

Omakylä® on uuden ajan kyläyhteisö, jossa arjen hyvinvointi ja onnellisuus syntyvät kylän asukkaiden yhteishengestä, yhdessä tekemisestä, perheyhteisöjen yksilöllisistä asumisen ja elämäntavan ratkaisuista ja elämää rikastuttavasta elämänkaariajattelusta. Omakylä® luo puitteet, sen asukkaat kodin ja kylän.

Omakylä Lohjan 1-vaihe valmistui 12/2013
Tilava eteinen toivottaa tervetulleeksi isompienkin tuomisten kanssa
Tervetuloa Omakylään!
Asunnon A2 avaraa keittiötilaa

Koteja kolmelle sukupolvelle

Omakylä® on GSP Group Oy:n luoma asuntokonsepti, jossa asuntojen muunneltavuus, oman kodin rauha yhdistettynä hyvään ja monimuotoiseen naapurustoon ovat avainasemassa. Omakylä®-asuntohankkeiden rakennuttajana toimii Omakylä®-asuntorahasto tai muut asuntosijoittajat, niin yksityiset kuin institutionaalisetkin pääomasijoittajat. GSP Group toimii rakennuttamisen projektijohtajana Omakylä®-kohteiden suunnittelussa ja toteutuksessa rakentamisvaiheen loppuunsaattamiseen asti.

Pilottikohteen Omakylä® Lohjan ensimmäiset 14 asuntoa valmistuivat jouluksi 2014. 

Etsimme uusia, Omakyliksi sopivia maa-alueita eri puolilta pääkaupunkiseutua. Onko sinulla Omakylä-kohteeksi sopiva maa-alue? Kiinnostaisiko sinua sijoittajayhteistyö Omakylä-kohteiden parissa? Omakylä voidaan toteuttaa myös vuokrakohteena. Sovi kanssamme tapaaminen, kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä

Me rakennamme talon, josta sinä teet kodin

Me rakennamme talon, josta sinä teet monipuolisten muuntelumahdollisuuksien avulla kodin. Kodit muodostavat kylän. Eettisen, ekologisen, esteettisen ja esteettömän Omakylän, jossa koti, piha ja naapurusto ovat kohdallaan.
Omakylä - koteja kolmelle sukupolvelle 

Koteja kolmelle sukupolvelle